Lisa´s Choise

Lisa´choise kom till mig 30:e december, dagen innan nyårsafton.
Lisa som vi kallar henne är född 1999 och är 14 år iår.
Både motgångar och medgångar har hänt under tiden jag har haft denna underbara pålle i min ägo ;) Lisa hoppar super fint och älskar att hoppa. Hon kan vägra en hel del som hon har gjort hela tiden sen vi fick henne men en hel del LD klasser har vi blivit nollade. Nu har vi fått hjälp med både markarbete/dressyren och hoppningen såklart av en super bra tränare som heter anna, jag tränar för henne 2-3 gånger i veckan ungefär ;) Lisa har bara blivit finare och finare nu så snart kommer hon nog vara klar för att börja klättra i klasser, vi får ju helt enkelt se vad som händer.
Ni kommer få läsa om min och Lisas väg till toppen, kommer ju ha lisa i några år till ;) Ni kommer få läsa om vår trånning och tävling!

Blizzard

Blizzard är min första ponny, jag köpte honom när jag var fem år gammal, alltså är det han som har lärt mig allt jag kan idag. Blizze som vi kallar honom är född 1996 och är 16 år iår. Han är riktigt fin i dressyren om man hittar knapparna på honom. Min mamma kör även vagn med honom, det tycker han är det roligaste!
Egentligen var det menningen att jag skulle börja hoppa blizze innan men tyvärr gick det åt skogen då han bara slängde av mig för han tyckte det var så tråkigt. Då letade vi efter en till ponny som jag kunne klättra med i klasserna. Vi ville då inte sälja blizze eftersom han är vår lille ögonsten så därför har vi en liten medryttare som heter lovisa som rider han två gånger i veckan och resten rider jag honom och sen så kör mamma en del med honom också!
Ni kommer få läsa min och blizzes tränning om vardagarna med massa dressyr eller lite trix!
Det var lite kortfattat om min lille buse, mer får ni veta i inläggen!

Hon bakom data skärmen

Hejsan!
 
Hon som sitter bakom data skärmen och ska blogga för er heter Alice Sjölin. Jag är snart tretton eller 1 september blir jag tretton alltså är jag född 2000 ;)
Jag bor lite utanför staffanstorp, 5 minuter från malmö i en liten håla i lilla mölleberga bredvid min ena bästavän Mira ;) Där bor jag med min familj och min hund killer! På fritiden är jag med vänner, pluggar och är i stallet ;)
Jag har två hästar som ni kommer få läsa super mycket om i bloggen ;) Mina två hästar står hos min andra bästavän Emilia, det tar ungefär 10 minuter att köra till stallet från mig.
 
Jag kommer blogga om allt mellan himmel och jord, nä men typ om när jag rider och också i "vardagen" eller nu är ju stallet en vardag för mig men jag menade utanför stallet.
 
Nu har ni fått veta lite om mig men mer får ni veta i inläggen!
Hope you like it, kram!

RSS 2.0