FOLLOW ME!

Mår mycket bättre nu som tur är så hoppas att kunna gå i skolan i morgon då vi ska äta massa kakor och sånt gott då ;)
Just nu gör jag en videoblogg på videofyme, super kul faktiskt!
 
Nu ska ni gå in och följa mig på : bloglovin, videofyme och instagram!
Instagram @aalicesjolin
Bloglovin: poonnyteamet.blogg.se
Videofyme @aalicesjolin
Nu ska jag fortsätta lite granna med det jag gör, kramkram!

@sängen

Ligger i min myspys säng och tycker synd om mig själv för att jag inte kan träna idag, varför sjuk nu?
 
Inte kul alls! Ska snart gå ner och se om jag kan äta nåt, eventuellt äta våffler, hihi<3

Sjuk?

Hejsan, mår alla bra idag? Jag kan ju säga att jag inte mår bra iallafall! Ligger i skolans soffer och mår skit, ska snart åka hem.

Därför blir det ingen träning ikväll, mår verkligen inte bra, liksom feber och hejsan svejsan, blä!

Blizze pluttis blir iallafall riden idag av Lovisa men min älsklings Lisa får vila, det var ändå rätt bra då Lisa har fått hård träning två dagar i rad nu så hon måste ta in allt i sitt huvud, haha

Nu kommer snart mamma och hämtar mig så ska jag dejta min säng ett par timmar framöver, kram


Hola amigos!

Idag red jag som sagt Lisa i paddoken i det fina soliga vädret, så härligt, ÄNTLIGEN VÅR!
Jag red med en inspendnings tygel fast bara på det ytre varvet då det är där hon är stel, det gick så himla bra! Lisa var i min hand enda från rumpan till handen, kändes så mäktigt på nåt sätt! Hon gick i form exakt hela ridpasset, liksom varje sekund, nu fick jag ju hjälp från inspendnings tyglen men ändå, det kändes helt enkelt väldigt bra idag!
 
Min blizze plutt vilade idag, fick bli så!
Lite sötis bilder på mina älsklingar!

Underbart fin dag!

Hejsan svejsan! Mår ni bra idag? Jag mår bättre än 1000000000!!! Så himla skön dag idag, liksom blå himmel och sol + 5+ grader! Wehåå liksom!

Nu ska jag sticka till mina underbara pållisar, ska rida Lisa i paddoken med Emilia och spirit! Blizze får jag se va jag gör med han! Efter stallet ska jag hem och baka med Mira för att vi ska baka till klassen!

Nu står jag inne på My one och ska köpa ett bett till Lisa och sen ska jag direkt till pållisarna, kram för en glad vår tjej!


Träningen 26/2

Hejsan världen!

Bäst på att uppdatera, i know, i know.. Har verkligen inte hunnit, orkat eller kunnat så så blev det idag!

Träningen idag gick rätt bra! Jag skrittade fram Lisa rätt länge då Anna (min tränare) skulle först hjälpa dem små barnen med Blizze, Blizze var lite busig idag i början men sen satte jag upp på han och red han lite och sen red dem igen, det gick faktiskt riktigt bra!

Vi gjorde rätt mycket skänkel vikningar, det gick sådär. Anna gick sätta sig upp lite vilket gick jätte bra! Hon sa att Lisa verkligen är en svår häst då hon lägger tungan över bettet och bryr sig inte om vad man gör så lite tjurkärring är hon allt!
Vi galopperade snett i genom ganska mycket och bytade galopp och sånt därra ;)

Nu ska jag snart dejta kudden, snacka om jag är trött, herre asså, helt extremt döende!
Nu blev detta inget bra inlägg alls men jag hoppas det går att läsa ändå, orkar inte fixa och sånt nu när jag är så trött ;(
Godnatt och sov så himla gott så hörs vi imorgon, ny dag, nya tag!


Snart stallet!

Nyss kommit hem från skolan och snart stallet! Tisdagar gillar jag inte alls, vi har sjukt tråkig skoldag i skolan sen är den bara allmänt lång + vi får alla läxor på tisdagar också, haha...

Nu ska jag snabbt byta om och sen sticka till pållisarna, Lisa ska gå ett hårt ridpass idag för Anna, linder och allt ska på! Blizze ska bli riden av två små barn, dem som red Blizze för någon vecka sen ;)

Vi hörs efter träningen, kram


Hästar finns inte... HÄSTAR FINNS!

Kan ju bara säga att männikor varierar sig rätt bra för varje år! 
2012: hästar finns inte, dom är frukter!
2013: hästar finns överallt till och med i lasange och köttbullar :)

HAHAAA så himla roligt att dem tar upp hästar överallt nu 2013! Kan ju hålla med om det med lasangen och köttbullarna att det var himla dumt att dem inte skrev ut vad man äter, liksom man vill ju veta om man äter ko, gris, häst eller vad man nu äter! 
Jag börjar så här, jag älskar alla djur i hela världen, alla är exakt värda lika mycket om dem får vad dem vill eller om dem inte mår så bra precis lika som människor men det jag ville säga med det här är att hästar är ju inte konstigt att äta egentligen det är bara att man vill ju veta vad man stoppar i sig, nu säger jag inte att jag sätter mina hästar på grillen och äter dem till middag men hästar som blir slaktade precis som alla andra djur ska inte vara betydelse om det är häst eller ko för att dem är djur allihop vilket dem inte gör mer eller mindre värda för det!
 
Nu har jag sagt mitt för ikväll, Godnatt!

Monday 25/2

Hejsan svejsan bloggisen!
Idag i stallet red jag somsagt inte då båda hästipållisarna vila men jag fixade så klart i stallet och jag och mamma fixade Blizzes och Lisas skåp i sadel kammaren så nu är det fint och rent där ;)
 
Har nyss duschat och innan det åt jag! Nu bloggar jag och kollar på familjen annorlunda, haha vissa familjer i det pogramet är faktiskt rätt roliga, no just kiding, alla är sjukt dryga och fattar verkligen inte hur dem står ut med massa jobbiga ungar överallt! Nu precis var det en familj som gjorde en strump tävling om vem som kunde samla in så många par som möjligt, hur orkar man? Jo visst små barn är väl rätt söta men inte för många som springer runt och skriker och håller på! Åhh vad jobbigt!
 
Nu ska jag kolla vidare på familjen annorlunda och jo dem är väldigt annorlunda men iallafall jag uppdaterar er lite senare, kram
 

Tjenixen!

Tjenixen bloggisen!
Hur har ni haft det på er första skoldag efter lovet? Jag har klarat av skoldagen men jag kan ju inte säga att det var kul för då ljuger jag, haha
Nu drar jag iväg till finis pållisarna och ska fixa stallet och så, båda mina hjärtan får vila idag, det blir en liten hårdare vecka för hästarna denna vecka så dem kan få vila idag! ;)
 
Nu måste jag sticka för la mamma ropar, vi hörs senare, kramkram!!

Dagens ridpass-Lisa

Tjodelo, eller vad man nu säger ;)
Precis ätit, duschat och kollat ponnyakuten med mamma ;)
Idag red jag ju Lisa i ridhuset, det gick faktiskt rätt bra om jag ska säga det själv!
Lovisa red Blizze så hon följde också med till ridhuset, det gick även bra för dem också!
Lisa brukar ju vara väldigt stel i vänstra varvet men idag släppte det lite granna vilket är ett stort plus ;) Jag flyttade henne för skänklen, jag trava mycket på mitt volten och samma så i galoppen! I höger varv går det sjukligt bra i alla gångarter men i vänster varv är hon fortafarande väldigt stel och vill inte riktigt ge sig.
Så Lisa skötte sig rätt bra idag faktiskt ;)
 
Efter jag hade ridit Lisa hoppade jag upp på blizze och galopperade av honom, haha han tyckte det var rikitgt kul!
 
Nu ska jag njuta av den sista lediga tiden, imorgon börjar helvetet igen, haha nä men jag känner mig inte rikitgt taggad på skolan om man säger så ;/ Längtar efter mina fina vänner men inget annat så det gör väl så att jag kommer till skolan överhuvud taget ;)
 
Godnatt, så hör vi imorgon! Ha en bra kväll!

Myser innan stallet!

Hejsan!
Sitter vid matbordet nu och bloggar, äter bulle samt lyssnar på musik, bästa blandningen ju ;)
Kl 4 drar jag ut i det kalla vädret till stallet, vi ska rida i ridhuset idag som tur är ;)
Vi hörs later on, kram!

Söndag sista dagen på lovet!

Godmorgon! 
Idag är det sista dagen på lovet, kn verkligen inte fatta det! om det är något jag inte gillar så är det skolan, varför liksom, utsätta barn för massa jobbigheter, BLÄ!
 
Tillbaka till lovet, idag ska jag inte göra nånting rent ut sakt, lite senare ska jag till my lovers och rida lite, halft storm ute så kommer åka till ridhuset idag igen ;) Egentligen skulle jag sticka till stallet redan imorse men det blåser sjukt mycket så det gick inte för min pappa skulle/har släppet fram till i eftermiddag så då kommer vi dra till stallet ;)
Nu ska jag dra ner där nere och äta lite frukost, är dö hungrig, tror jag bara äter typ lite frukt eller någonting ;)

Våffler in my heart


Bra ridpass!

Idag gick det så himla bra med Lisa, hon gick riktigt bra!
Vi red i ridhuset, det var egentligen inte menat att det skulle bli så men det var så himla kallt och blåsigt så jag ville inte rida där ute i paddoken så vi åkte till ridhuset ;)
Jag började inte bråka med henne en endaste gång fakiskt, i vänster varvet var hon lite stel men annars tyckte jag att hon gick jätte bra! I galoppen gick hon som en gud! Herre vad hon var helt lugn och stabil! Vi gjorde mycket volter och sånt där idag!
Så Lisa fick lite överdrivet med pussar efter åt ;)
 
Nu är jag såhär hungrig och bara väntar tills maten är klar! Har precis sorterat mina kläder från att dem har blivit tvättade, ett annat ord för det - slänga in kläderna i byrån, haha
Har duschat också precis ;)
Myser lite granna i min älskade säng<3

Hihi min pappa rycktar min pålle


Well good morning

Good morning everybody!

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort!
Nu precis gjorde jag en ganska stor frukost för att vara jag men eftersom klockan redan är 12 så fick det bli såhär för att jag äter aldrig stora frukostar men nu är det liksom lunch så då kan jag äta lite mera ;)

Min mamma körde precis med sin mamma alltså min mormor och dem ska se på bio så pappa följer med mig till stallet idag, hmmm hur ska detta sluta? Haha nä men det kommer nog funka!

Martin kör Blizze med vagn idag så det enda jag behöver göra är att rida lisa och fixa i stallet ;)

Vi hörs lite senare för nu ska jag äta frukost!

 


Fredag!

Hejsan! Har alla haft en bra dag? Det har jag iallafall!
Idag har uppdateringen lagt på noll, helt mitt fel men eftersom jag var i Danmark så kunde jag inte ha internet, tyvärr ;(
Det var super kul idag på zooet, vi såg super många och fina djur, sånna djur man inte ser på vanliga ställen! Vi såg isbjörnar, dem var så grymt söta och stora, thihi

Kom hem vid halv 8 ungefär så har inte haft tid till bloggen förrens nu :(

Nu kollar jag på gladiatorerna med mina päron, det kommer inte mer update ikväll utan jag kör på med bloggningen imorgon istället för orkar ärligt talat inte mer idag, haha
Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon, godnatt!


Planer för morgondagen!

Imorgon ska jag åka till köpenhamn i danmark för er som inte visste var det ligger. Jag ska dit med min mormor, kanske min bror och mina två kusiner från mammas släkt ;) Vi ska kolla på is björnar på ett zoo, super kul!
Efter det drar jag vidare till stallet och rider Blizze tror jag så får antingen mamma tömköra Lisa, eller så rider jag henne också eller så vilar hon!
 
Då när jag åker till danmark imorgon resulterar det i att uppdateringen kommer ligga på nollan men det kommer nog upp mer inlägg när jag kommer hem!
 
Nu ska jag strax sova för att orka imorgon, godnatt på er och vi hörs imorgon, om vi inte hörs förräns jag kommer hem igen imorgon så önskar jag er en bra dag imorgon!

Hoppträning - Lisa 21/2

Hejsan på er!
Idag hopptränade ju jag för anna med Lisa, lisisen var  super fin på träningen! Super Lisa var det idag, thtihi ;)
Vi hoppade lite olika, typ vi tränade på svår hoppteknik och Lisa klarade det galant! Vi hoppade även lite högre idag också vilket vi också klarade galant!
I början trav hoppade vi hela banan för att lära henne att taksera bra! Vilket hon gjorde super bra resten av träningen, hon brukar hoppa hindret med några trav setg emellan vilket jag inte vill att hon gör så nu hoppar hon direkt utan massa trav steg, duktiga lisa fisa!
Hon stannade på kombinationen 3 gånger men det var helt mitt fel då jag tittar ner på hindret vilket jag inte ska göra för då kollar hon själv ner så upp ska jag titta och då funkar det! Magiskt!
Så av dagens träning vill jag hänga i julgranen, vi lärde oss otroligt mycket och hon hoppade super bra, så jag är nöjd!
 
Jag hann tyvärr inte rida min blizze plutt men så snäll som Emilia är red hon han åt mig idag så han skulle slippa att vila, så hon följde också med till ridhuset med Blizze, hon hoppade ett litet kryss på slutet men annars red hon mest dressyr/markarbete, super gick det även om Emilia har blivit väldigt lång nu så hon passar inte lika bra på han nu i storleks mässigt men men ;)
 
Nu ska jag kolla lite på tv och sen ska jag sova, jag ska även skriva ett tidinställt inlägg till er, kram

Shopping!

Hejsan, allt bra med er? Med mig är det super bra, dock tror jag att jag har feber för att jag har väldigt ont i huvudet och sånt därra men men ;( Idag skulle jag ju egentligen sticka till högevall i lund och bada på det nya äventyrs badet med pappa, Mira, Emilia och hennes pappa och julia och hennes familj (bestie) men då hade dem redan gått in och när jag, pappa och mira skulle gå in var det fullt på hela badet så vi fick inte komma in förrens några timmar så vi stack till nova lund istället och shoppa!
Jag köpte en längre kofta och en tröja, smoothie och macka, super!
 
Just nu bloggar jag för er, dricker smoothie (har gjort själv faktiskt) och messar med lite vänner! Hihi vet ni vad jag har med några i klassen? Vi har gjort en grupp på kik så vi messar tillsammans, super kul faktiskt!
 
Nu ska jag göra lite tidinställda, något ni är sugna på att läsa, kommentera isåfall!
Det är kläderna jag köpte och min smoothie jag gjorde precis ;)
 

Myskväll!

Hejsan, hela kvällen har jag varit med Mira och min pappa.
Vi var ute lite i min pappas gitarr verkstad innan och hjälpte han lite att laga instrument och sånt därra, faktiskt rätt kul, haha ;) Vi fick vara lite med min pappa ikväll för mamma är på tjejkväll med några vänner och min bror är med någon vän så det blev lite pappa mys ikväll! Innan åt vi lite fruktsallad, SÅ GRYMT GOTT!
 
Nu ska vi inte göra så mycket, vi ska snart gå ner och äta lite glass tror jag, thihii
Vår fruktsallad!

Bilder på vänner och mig!

Här kommer ett gäng bilder från när jag, Mira och Linnea sov över i fredags och sen lite bilder på mig när jag och Mira var ute i söndags och fotade!
Finns massor av fler och massa flippiga så jag vet inte om jag får visa dem andra för er av Mira och Linnea så såhär får ni sålänge ;)
Här är lite bilder som Mira tog på mig i söndags när vi var ute och fotade. Mira ville då inte bli fotad så hon fotade bara mig.
 

Bilder från dressyr träningen 18/2

Lite försenat kommer nu några bilder från dressyr träingen, inte många men dem som blev hyfsat bra, min mamma är ju inte den bästa fotografen i världen men men snällt av sig att offra sig iallafall!
 
Det är dem bilderna som blev ganska okej men ta det med en nypa salt då Lisa inte går riktigt i form ännu ;)
Blizze och den 6 åriga tjejen som red Blizze!

Gör nothing

Just nu gör jag nothing, helt nothing, SÅ SKÖNT!
Har precis ätit lunch och nu sitter jag i min mysiga säng med varmt täcke och bloggar, äter kiwi och dricker coola, super! Igår hade jag fullt ös och idag helt nothing, jag varierar mig rätt bra va? Fast idag red jag ju men det var imorse ;)
 
Tänkte bara gå in och säga hej och säga att jag snart ska ladda över alla bilderna från när jag, Mira och Linnea hade sleppover i fredags och sen från träningen i måndags + bilderna från när jag och MIra gick ut och fotade, så det blir mycket bilder idag lite senare!
Hihii jag igår på gymmet!

20/2 - Lisa

Idag red jag min lilla Lisa i ridhuset! Man kan väl säga att det gick väl sådär, ibland var hon rätt fin i ungefär 10 sekunder men annars var hon bara allmänt rädd för allting och bara konstiga sig typ! I galoppen därre mot gick det bättre än vanligt så med det är jag väldigt nöjd! Hoppas för nåt bättre pass imorgon då jag ska hoppträna ;)
Så passet var inte nåt att hänga i jul granen om man säger det! Någon gång får vara den sämsta.
 
Blizze plutt fick vila idag, Lisa vilade ju igår så han fick vila idag!
Kram

Godnatt tisdag!

Nu var även snart denna tisdagen slut för min del, så trött! Ögonen bara går i kors, haha
 
Nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon, kram och godnatt!

Finner inga ord

Finner inga ord hur mycket jag älskar Blizze och Lisa, helt enkelt dem som lyser upp min dag!
Lisa kan vara någon man bara vill sälja när hon vägrar ut sig på tävlingsbanorna men annars är hon helt extremt underbar<3
Hon har blivit så här fin nu i både hoppningen och i dressyren, mycket kvar men vi är en bit på väg, och jag har dessutom ungefär 4 år kvar på henne så akta er för min häst på tävlings banorna snart! Jag säger inte att vi kommer ta hem vinster åt höger och åt vänster inom en snar tid, vi får se men så som det ser ut nu hoppas jag faktiskt att vi kan bli riktiga hopp maskiner, haha
Blizze då, han är en häst man kommer älska livet ut, inte för att Lisa och alla andra hästar fastnar i hjärtat för det gör det, MYCKET! Men liksom jag vet ju att någon kommer ta över min fina lisa någon gång men blizze vill jag inte ge upp, jag hade aldrig kommit upp i den nivån jag är i idag om inte Blizze skulle lärt mig, han har alltid hjälpt mig, när jag var fem köpte vi ju Blizze, då kunde jag ingenting om hästar och visste inte riktigt vad jag ville i mitt liv men efter jag hade träffat blizze visste jag direkt vad jag ville hålla på med i livet, man kan ju säga att det är blizzes för känst att jag rider över huvudtaget idag!

Jobbig men rolig dag!

Hejsan, äntligen tid att sätta mig vid datan, inte riktigt för att jag kom hem ungefär vid 5 men då var jag så trött efter gymmet så jag la mig bara i soffan och kolla lite tv, men nu har jag fått upp min energi igen, eller inte..
Imorse stack jag till stallet direkt, blev noll ridning idag, det var så himla halkigt så man hade varken kunnat köra till ridhus eller rida i paddoken, tyvärr
Så jag tog in mina två gosisar och rycktade dem lite och tog av bådas tjocka vinter täcken och tog på stalltäcken, jag mockade och fixade lite i stallet också! Sen stack jag och pappa hem till våra vänner så stannade mamma kvar på stallet eftersom hovlsagaren skulle hovslaga dems fosingar, haha fick till en bra menning där ;) Sen stack jag och pappa samt våra vänner och åkte skridskor, (mamma vill inte åka skridskor och min bror va med vänner så det blev bara jag och pappa). Det var super kul att åka skridskor, var ganska länge sen sist!
Efter det åkte vi till gymmet med samma personer och gymma lite, super kul! Efter det stack jag hem och nu sitter jag här!
Ska snart gå ner till mamma och fråga när det är mat, haha trevligt trevligt!
 
Det kommer upp ett litet inlägg lite senare som jag tror några kanske vill läsa? Har ingen anning men ni får läsa det iallafall kl.20:22 ;)
Kram

Nyduschad och nyvaken

Godmorgon, tisdag idag, jag kickar igång denna tisdag genom att duscha vilket jag kommer på här i efter hand att jag måste duscha ikväll med men isåfall får jag duscha två gånger idag, thihi

Nu ska jag gå och byta om, äta frukost och föööna håret!

Kram


Planer för morgondagen

Ni kanske vill veta planerna för morgondagen, kanske är bra att veta då jag inte alls hinner att blogga så mycket imorgon!
 
På morgonen sticker jag direkt till stallet, fixar där och lite sånt och rider Lisa, Lovisa rider Blizze!
Efter det ska jag iväg med familjen och nårra vänner (dem vi åt fika med idag) och åka skridskor, SUPER KUL!
Efter det drar jag till gymmet med min familj förutom mamma så alltså bara min pappa och min bror, och sen ska även (dem vi åt fika med idag) med igen, haha en hel dag med dem helt enkelt! Typ blir värsta fitness dagen för mig, lär ju gå ner ett kilo imorgon iallafall!
 
Nu ska jag snart dejta kudden men vi hörs imorgon direkt på morgonen så uppdaterar jag er då iallafall ;) Natti!

Markarbetes träning 18/2 - Lisa

Hejsan bloggisen!
Sitter just nu under ett mysigt och varmt täcke och bloggar, how nice? Har ätit för en stund sen och lite sånt, kom ju hem väldigt sent så fick äta nu istället ;)
Träningen med Lisa idag gick så sjukt bra, finner inga ord med denna ponnyn, det såg kanske inte så fint ut, haha men jag kände att hon var riktigt fin! Vi gjorde mycket tempo växlingar och lite sånt, vilket hon lyssnade super på! Varje tisdag nu framöver kommer vi träna mycket på tempo växlingar då jag måste kunna ta fram henne när jag vill och ta tillbaka henne när jag vill, det kommer ju spela roll sen när jag är på tävlings banan ;)
 
Blizze skrittade runt, travade runt och galopperade runt med både en 4 åring och en 6 åring, älskade ponny! Det gick super bra och dem var jätte nöjda! Haha jag blev även en stor idol av 6 åringen ;) Jag red ju dems lilla 5 åring, haha till en början gick det super men sen i galoppen började den bocka, haha jag säger inte en liten bockning utan en väldigt stor bockning, haha!
 
Mamma otade och lite sånt men orkar inte riktigt ladda över dem nu så ni får dem imorgon istället!
 

Stallet om en timme!

Nu har jag nyss kommit hem från att har varit och fikat lite, mysigt!
Jag ska vara på stallet kl 4 idag så åker antagligen 20 i 4 ;)
 
Nu ska jag snart byta om och så, hade inte så mycket att säga men vi hörs mera efter stallet!
Jag, efter när vi har fikat innan ;)

NU ÄR DET LOV PÅ RIKTIGT!

Vakna och insåg att jag har en hel vecka kvar med ledighet, how great? Liksom nu har det gått en hel helg med ledighet, tänk nudå en hel vecka till med lov! Älska<3
Har legat nu och kollat olika bloggar, det var några som började lov en vecka förre oss och nu har dem börjat sin skola igen, haha oh här ligger jag och säger att det är lov, UNDERBART!
 
Nu ska jag gå ner och äta frukost och sen börja fixa mig lite, jag ska senare kl typ 11? eller något iväg med min familj och typ äta lunch med några av våra vänner!
 
Senare ikväll blir det markarbetes tränning för anna med Lisa, SUPER KUL!
Blizze ska få bli riden av en liten tjej och jag ska rida hon tjejens lilla busiga ponny, haha hoppas jag inte trillar av ;P Så alltså ska jag först ha min markarbets tränning med Lisa och sen efter det ska jag och hon tjejen byta häst eller vad man säger ;)
Vi hörs senare, kram!

Nu: hemåt

Nu sticker jag hem från mormor, är sjukligt trött, har ingen anning varför för jag har bara slappat hela dagen men trött är jag iallafall!
Vi åt super god mat och hade bara allmänt mysigt typ ;)
 
När jag är hemma ska jag kanske inte göra något, kanske sticker över till mira eller nåt om kanske 20 bilfärd hemåt piggnar upp mig, får väl se!

Ute och fotat!

Har precis kommit in efter att ha varit ute och fotat med mira, sjukt fina bilder blev det! Jag kan slänga upp några sen om ni vill när jag har listat ut hur man tar över bilder från en systemkamera till en mac, vet ni hur man gör? haha
Pappa får antagligen hjälpa mig sen ;)
 
Snart ska jag sticka till mormo, kl 16:40 för att vi ska vara där prick ;)
 
Ska skriva lite tidinställt till er snart tror jag så ni  inte är helt ensamma här på bloggen, thihhi

Hejhej bloggen!

Sitter just nu och gör inte ett skit vilket jag inte kommer göra förrens kl 5 typ, då ska jag iväg till min mormor som fyller år idag med min familj så ska vi fira henne och lite sånt med hela mammas släkt typ, mysigt! Ska nog ringa Mira och gå ut i friska lyften och fota lite, får ju flörta med henne lite, så om det blir så får ni en bildbomb lite senare!
Något jag precis kom på eller nä det är min mamma och pappa som kom på att idag är den dagen jag skadades fast när jag skadades var det en fredag men ändå, samma datum ju, japp så är det!
 
Lisa fick vila idag och Lovisa rider Blizze, så så ser det ut på häst fronten för gosis pållisarna,inget stall för min del eftersom mamma och pappa åkte direkt till stallet och fixade lite där efter när dem hade varit i stugan, 
Kram

Söndag morgon!

Godmorgon, vaknade 10:12 och har inte orkat gå upp än, haha
Har typ bara legat och läst massa bloggar!
Idag har jag ingen lust till någonting, tråkigt men väldigt sant! Jo, jag är väldigt hungrig men orkar inte gå ner och äta frukost ;(
 
Mina föräldrar är inte hemma för dem är uppe i vår stuga för att mäklaren är där eftersom vi ska sälja stugan ;(
Så stallet blir det inte förens dem kommer hem ;(
 
Gågot jag verkligen vill idag är att gymma, Åh jag vill, jag vill, så himla kul!
 
Nu måste jag ta tag i mitt liv och äta lite frukost! Kram

Söndag morgon!

Godmorgon, vaknade 10:12 och har inte orkat gå upp än, haha
Har typ bara legat och läst massa bloggar!
Idag har jag ingen lust till någonting, tråkigt men väldigt sant! Jo, jag är väldigt hungrig men orkar inte gå ner och äta frukost ;(
 
Mina föräldrar är inte hemma för dem är uppe i vår stuga för att mäklaren är där eftersom vi ska sälja stugan ;(
Så stallet blir det inte förens dem kommer hem ;(
 
Gågot jag verkligen vill idag är att gymm, Åh jag vill, jag vill, så himla kul!
 
Nu måste jag ta tag i mitt liv och äta lite frukost!

Min instagram

Nu tänkte jag för er som undrar och inte vet så har jag instagram och vill såklart ha flera följare, haha nä men jag lägger ju upp massa bilder där och det kanske är kul att följa mig där? Jag har ingen anning men feel free too follow me?
Min instagram står i menyn på högra sidan om ni kanske inte har sett det!
Oftast lägger jag upp dem bilderna här som jag lägger upp på instagram men ibland blir det inte så, haha nä men blogg.se har ju en sån grej så att man kan ta bilder direkt från sin egen istagram, väldigt effektivt!
F O L L O W  M E ! ! !

Gäster och sånt kul!

Hejsan!
Snart kommer Emilia och hennes familj (min ena bästis) hem till oss så ska vi äta lite tapas och glo på melodifestivalen ;)
Vi har våra hästar hemma hos Emilia också faktiskt!
Mira kommer över också eftersom hon bor ju granne med mig så det kommer bli kul!
 
Jag har gjort lite tidinställt till er så helt utan inlägg blir det inte, vi hörs ikväll, kram!

Min grymt söta hund som är ny duschad!


Does not work!

Herre vad jag blev sur nu! Jag skulle precis ladda upp videobloggen från igår men det funkar inte, BLÄÄÄÄÄÄÄ!
Ska försöka lite till och ska se om jag får upp den på bloggen men jag kan inte lova det, vi hörs lite senare, kram

Dagens ridpass-Lisa

Sitter just nu på Lisa och skrittar av henne, vissa stunder kändes hon jätte fin och vissa andra stunder var hon jätte jobbig!
Dagens ridpass som utvärdering gick väl rätt bra! Vi red fram ganska länge och sen galopperade vi rätt mycket idag, vi red även mycket över bommar också!

Martin körde ju Blizze idag, båda var riktigt duktiga!


Nu ska jag snart gå in med Lisa i stallet så vi hörs senare! Kram


Godmorgon lördag!

Godmorgon på er, sovit gott? Det har vi iallafall!
Idag får vi se vad dagen blir av, Linnea åker hem lite senare och Mira sticker antagligen hem då också eftersom jag ska till stallet ;)
 
Videobloggen kom inte upp igår, blev skit sur! Ska försöka idag igen med att ladda upp den så får ni den idag istället!
 
Emilias pappa ska köra blizze idag så för min del rider jag bara en pålle idag, ska försöka flörta med min mamma om att rida i ridhuset men vi får se om det blir av.
Kram

Stallet och lite annat!

Hejsan!
Nu har jag nästan precis kommit hem från stallet och nu är mina två små sötingar Linnea och mira här hemma ;) Linnea och Mira ska sova här idag så vi ska ha det lite myspys ikväll ;)
 
Blizze fick vila idag och jag red Lisa i paddoken, det kommer snart en video blogg när jag precis har ridit Lisa så då får ni lite update om stallet då istället för nu för jag tänker ägna mig till mina vänner ikväll och det är ju äntligen lov!
Ha en jätte bra kväll!

F R E D A G!

Fredag morning, så sjukt skönt! Sitter i skolan med lite vänner och väntar på lektion, slöjd ;)

Har typ ganska lång skol dag idag men vi har inga läxor som ska in eller nåt sånt så det blir rätt skönt ändå ;)

Nu måste jag vara lite social med my friends, godmorgon förresten!


Grym hoppträning!

Hejsan!
 
Ligger i min säng nu med datan i knät och ska snart sova men tänkte bara skriva till er lite först!
Hoppträningen idag gick så fruktansvärt bra, så sjukt lärorikt, lärde mig riktigt mycket på denna tränning!
Lisa var pigg och framåt och gick som en klocka! Vi red först fram tillsammans, vi red på en volt och gjorde dem varma, efter det körde vi lite bommar som en solfjäder, gick super, lite draggig ibland men annars helt ok!
Efter det körde vi minska och länga galoppen, alltså ingen "bana" idag, var sjukt kul endå. Vi red också över en bom och sen olika avstånd till ett hinder så var det utsatt på tre platser, svårt att förklara men kul var det!
Efter jag hade hoppat klart Lisa red jag blizze lite. Hoppade några skutt över 40 cm hinder, han vägrade några gånger men annars hoppade han galant!
Lovisa red blizze lite i början men sen mådde hon inte så bra så fick hennes mamma rida blizze lite granna, hon hoppade inte men lite trav och galopp! Hennes mamma är ganska kort och smal och väger inte så mycket så hon kunde fakiskt rida honom ;)
 
Nu får jag sluta att skriva, kommer snart inte se nånting för jag typ dör av trötthet!
Imorgon är det underbara fredag och sen helg + lov i en vecka, WOOOPAAA!
 
Nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon, natti<3

Snart hem

Hejsan på er, har ni haft en bra alla hjärtans dag idag? Det har jag iallafall jag haft! Vi fick såna vanilj hjärtan, SÅ GOTT<3
Nu ska jag snart hem, väntar bara på mamma.

Ikväll kl 7 ska jag som sagt på hoppträning med båda hästarna, ska bli super kul!
Vi hörs senare, kram


Godmorgon torsdag!

Godmorgon, torsdag idag och imorgon är det fredag och sen lov, så jääääääkla skönt!
Idag är det en ganska lugn dag tror jag, har lite gypma och sånt kul nu på morgonen ;)
 
Ikväll blir det hopptränng för anna med både pållisarna, berättar om det lite mer sen, nu måste jag sticka, kram!

Ny fin design!

Herre vad snygg min design blev, as fin, tack så himla mycket rebecca! Bara för det får hon en länk av mig! 
http://rebeccalexander.blo.gg/
Nu börjar jag blogga som vanligt igen när designen är klar och så, har till och med fixat min nya presentation så nu finns den ovanför headern ;)
 
Nu ska jag sova så hörs vi imorgon, kram och godnatt!

Bloggdesign

Snart kommer bloggdesignen rebecca har gjort till mig, super snygg blev den!
Den kommer antagligen upp imorgon eller på torsdag, får ju se när hon hinner lägga upp den och så. Tills dess tar jag en lite break från bloggandet en dag ungefär, haha lönt, nä men jag vill ta tag i bloggandet på riktigt och då vill man ju göra det med en snygg design ju ;)
 
Nu ska jag snart sova så godnatt på er så hörs vi om några dagar, kram och godnatt!

Måndag

Förlåt för den super sega uppdateringen idag men så kan det gå ibland när inte lilla jag tänker efter först, nä men jag gjorde faktiskt ett inlägg imorse när vi skulle ha gympa men den laddades aldrig upp, bläää
När jag kom hem från skolan skulle jag sätta mig vid datorn men såklart var den segare än segast (typical mac) så jag kunde inte blogga ;(
 
Jag har inte gjort så mycket idag när jag kom hem, jag stack inte till stallet idag för att blizze och lisa skulle vila idag så mamma tog stallet eftesom jag skulle på föräldrar och elev möte, vilket skett sig eftersom Miras mamma var sjuk och miras pappa kunde inte köra. Nu undrar ni säkert varför inte mina föräldrar sticker dit med mig men eftersom mina föräldrar jobbar på min skola hade dem redan pratat med mina lärare om det ;) Så jag chillade lite med min bestie (mira) hela kvällen, haha typ vi spelade sharader med min pappa och sen dansa vi runt i vardags rummet med min mamma, vi rullade även runt på det kalla golvet i ute rummet, haha och sen kollade vi på familjen annorlunda med min familj, vi are de crasy in de woooorld!
 
Nu har precis eller för typ en timme sen gick Mira hem till sig bredvid mig, haha nä men vi bor grannar ;) Jag har nyss duschat också, nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och bloggar.
 
Nu blev det långt och tråkigt inlägg men ni får faktiskt läsa det för nu har jag verkligen anstängt mig, thtihi

Bakar bullar


IKEA

Hemkommen från ett stort äventyr, just kiding, thihii
Nä men typ jag och mamma skulle bara leta efter några grejer så gick pappa och min bror till kasserna så länge, sen tappade mamma bort mig konstigt nog men sen hittade hon mig men det tog säkert en halvtimma eller nåt för jag kan ju inte så bra i IKEA så jag gick fel två gånger.. Typical alice typ ;)
Nu ligger jag i min säng och gör inte ett skit, vi hörs lite senare, kramkram

Dagens ridpass-Lisa

Tjenare!
 
Kommit hem från stallet precis!
Jag red ju i paddoken, det gick inte så bra att rida där faktiskt, det var ganska bukligt eller vad man säger men lisa gick fint och fick springa av sig lite av mjölksyran från igår. Samma med blizze han hade heller inte kunnat gå så mycket s det blev lite lite ridning idag men annars gick det super!
 
Vet ni vad? Jag har hittat en som kan göra en design till mig, jiippiee!
Nämligen min bästa kompis syrra rebecca som står i samma stall som mig ;)
Här är hennes blogg för er som vill titta in på hennes blogg ;)
http://rebeccalexander.blo.gg/
 
Nu ska jag byta om och fixa mig lite snabbt och sticka till IKEA, kul va? haha kommer dö, jag förljer bara med för att äta där för dem har super god mat, thihii ;)
Kram

godmorgon söndag!

Godmorgon!
 
Typ har lagt och letat efter bloggdesigner hela morgonen, jag blir galen, har sett många olika som gör väldigt fina bloggdesigner men det är många som gör uppehåll samt höjer priserna, Tummen ner!
 
Idag ska jag inte göra så mycket mer än att sticka iväg till stallet nu snart typ vid elva, Lisa ska få gå lite i låg form i paddoken, Lovisa som har blizze idag, hon rider han alltid på tisdagar och söndagar.
 
Efter förra inlägget igår skrev jag ju inget på kvällen för att jag var så himla trött + så hade vi gäster, så jag bara åt och sen kollade lite på mello sen somnade jag, hihi
Vi hörs lite senare, kram

Tävlings resultat 9/2

Hejsan!
Har precis kommit hem, så himla trött!
Stod ju inne på banan som funtionär i hela LB:n och hela LA:n. Så jobbigt! Eftersom jag tar grönt kort var jag, emilia och julia tvungna att stå och vara funtionärer.
Nu övergår jag till tävlings resultatet istället ;) 
 
LD Jag och lisa var taggade till tusen, hon var som en gud att rida på framridningen, det samma på framhoppningen också, jag fick ett stop men annars hoppade hon allt ;)
När jag gick in på banan var jag ännu taggad, vilket resulterade en felfri rit, finfina lisa var så duktig!
 
LC Jag hade sån sjukt bra känsla nu efter den andra klassen, sjukt fin på framridningen och framhoppningen ;)
Inne på banan gick det därremot sämre, hon vägrade ut sig på dem sista hindrena, vet inte varför för jag hade bra fart och allting men ändå stannade hon.. Jag blev inte så ledsen för det precis, jag hade ju fått en sjukt bra runda innan i LD ju så jag hållde mig till det!
 
Efter jag hade skrittat av lisa gick jag och bytte om och mamma och pappa lastade lisa, sen stack dem hem och jag, Emilia och julia stannade kvar och var funtionärer, i början var det jätte kul men sen blev det bara tråkigare och tråkigare ;(
 
Och nu har jag precis kommit hem, är döds trött, ska snart gå in i duschen och fräscha upp mig lite så hörs vi helt enkelt sen, kramkram
En bild från innan idag efter LD:n, finfina hästar!

F R E D A G!

Äntligen fredag! Så skönt!
Efter skolan idag åkte jag direkt hem och sen till stallet med mamma och lille killer ;)
Jag red blizze i paddoken med Emilia och spirit ;) Blizze var super fin, han gick i väldigt fin låg form, min lilla dressyr fjomp<3
Lisa fick vila idag, innan tävling, mmhh hur ska det här gå, nä men det funkar nog ;) Jag fixade klart allt idag innan tävlingen imorgon, ska ju tävla lisa imorgon i skabesjö ;) Lisa blev super fin, jag putsade också alla grejerna också ;)

En liten smått gullig bild på blizze i skritten ;)

Vi hörs lite senare för nu ska jag gotta mig med lite gottis och kolla gladiatorerna ;) Kram


Hoppträning 7/2

Hejsan!
 
Hoppträningen gick faktiskt rätt bra. Vi körde först trav hoppning, vi hoppade en liten låg bana på ungefär 40 cm i trav för att få dem att taksera bra, Lisa var super duktig då! Efter det hoppade vi lite komination och sen hoppade vi bana, gick super förutom att hon stanna lite då och då men i slutet fick jag den rätta runda galoppen så hon hoppade allt, finis pållen!
 
Blizze vilade idag, vi hann tyvärr inte rida han ;(
 
Nu har jag precis ätit och lite sånt och ska snart byta om till pyjamas, TRÖTT! Imorgon är det äntligen fredag, längtar, så skönt!
Sänger godnatt nu istället så hörs vi imorgon, kram och godnatt!

Hemma från skolan

Hejhej!
Hemma från skolan nu och har precis bytt om till lite mys kläder, sitter och bloggar och äter gurka, fråga mig inte varför gurkan kom in i bilden men det är gott och man blir mätt, haha
Hade nationellt prov idag igen, det gick faktiskt rätt bra denna gången ;) Imorgon blir det en riktig chilldag, F R E D A G! Inga läxor som ska lämnas in heller för den delen ;)
 
Kl: 7 ikväll blir det hopptränning för anna på hamilton horse, såklart med lisa ;) Ska bli super kul! Ska hoppa med såna papper vid benen så jag trycker med benen vilket blir väldigt spännande ..
Blizze får nog vila idag eller vi får helt enkelt se ;)
 
Nu har jag lite chill tid till kl.. ehh vi får se när vi drar ut till stallet helt enkelt, några läxor har jag iallafall inte ;)
Kram

Chillar som ingenting i skolan


Kollar fotboll

Tråkigt men sant, kollar faktiskt på fotboll, haha
Nä men ska snart gå och lägga mig!

Vi hörs imorgon, Godnatt!


Onsdag kväll

Har nyss ätit kvälls mat och duschat, skönt!
Kan ju medje att jag är trött igen, hur kan man bli såhär trött som mig? Förstår inte, as jobbigt!
 
Men nu återgår jag till stall uppdateringen ;) När jag hade fixat allting i stallet till båda hästarna med mamma så tog vi in hästarna ;) Jag pysslade om Blizze jätte länge idag, liksom rycktade han lite i evigheter, myspys! Medans mamma gick ut med Lisa och började tömköra henne, det gick faktiskt toppen bra, bara att Lisa var väldigt pigg men annars gick det bra! 
Jag skrittade och travade bara idag på blizze och lös gjorde han barbacka, gjorde lite öppna och sluta och fick han väldigt mjuk, han gick faktiskt ner i form, super finis!
 
Snart ska jag tråka ut mig själv där nere och kolla på fotboll med min föräldrar, haha kommer se den högst 5 minuter och sen gå upp vid datan igen, kan verkligen inte förstå det, massa killar/tjejer som springer runt och letar efter en boll och skjuter den i ett mål, hur mycket brist på liv får man ha? just saying
Har ni något önskemål om bloggning ikväll? Lär ju blogga satan ikväll ;)

Onsdag 6/2

Hejhej på er!
Hann inte blogga imorse så det är därför uppdateringen har varit seg idag ;( Har precis kommit hem från skolan, så trött åter igen, kan ju vara för att vi har haft jätte mycket prov denna vecka, imorgon har vi vårt sista prov denna vecka, alltså nationella prov i sv ;(
 
Nu ska jag byta om lite snabbt till häst kläder och åka iväg till mina älsklingar ;) Mamma tömkör Lisa idag, det var jätte länge sen sist och jag ska rida min plutt pålle barbacka, myyyys!
Nu måste jag skynda mig, vi hörs!

Lång dag!

Åh herre vad jag är trött! Massa saker jag har gjort idag asså, herregud säger jag bara, är typ död nu så jag vet inte varför jag ens orkar uppdatera er men jag gör det ändå bara för jag är snäll ;) Har gjort nationellt prov idag, gick väl sådär, sjukt jobbigt ;( Sen efter det så gick jag i skolan till 3 och sen åkte jag hem och stack sen direkt iväg till stallet och red både Lisa och sen Emilias häst spirit, LOvisa (blizzes medryttare som har han 2 dagar i veckan) red han idag, det gick super! Lisa red jag direkt för anna, det gick ganska bra faktiskt! Vi hade lite kavalettis som jag red över och sen hade jag två vanliga ritpapper vid benen så jag skulle lära mig att rida med benen, det gick bra! Så lisa skötte sig galant idag! Spirit red jag bara jätte lite men det gick bra ändå ;) Han höll på att bocka med mig men jag höll mig kvar ;) Jag ska eventuellt börja hoppa han lite, vi får se om det blir det! Efter jag var klar med stallet gick jag in till Emilia och där var julia också, sen stack vi direkt till grönt kort kursen, gick bra! Och nu är jag hemma, har ätit och duschat ;) Nu ska jag strax sova men lite plugg ska jag göra innan då jag har so prov imorgon ;(
 
Uppdateringen har varit sämst idag och igår men jag hinner knappt nu om dagarna att skriva, man måste ju ändå lägga till en stor drivkraft när man bloggar och inte som nu när jag knappt är vaken, haha
Nu säger jag hejdå för idag så hörs vi imorgon, kram!

Tisdag!

Godmorgon! Redan tisdag, skönt! Har helt glömt att säga till er att vi 6:or har nationella prov i sv idag och på torsdag! Nervöst ska jag säga, tänk om det är as svårt? Aja sjukt bra är det ändå när man får ha godis med sig och lite sånt, thihi :)
 
Har precis fixat mig och lite sånt, ska ner och äta frukost nu och sen sticka iväg till skolan ;) Ikväll blir det tränning för anna med lisa ,blizze får jag se vad jag gör med han ;)
Måste sticka nu, kram

Monday~boring~Monday

Måndag igen, så sjukt drygt, orkar inte, det blir inte bättre av att inte sticka till stallet idag iheller, noup istället har jag en dryg måndag med massa plugg...
Pappa fixar i stallet idag så får båda två pluttisarna vila idag. Dem behövde ändå det idag så för dem är det ju rätt skönt men för mig är det bara uselt, bläbläblä

Mira kommer till mig lite senare också så någonting blir ju bättre än att sitta och plugga iallafall ;)

Jag och min lilla Mira.


Ny vecka imorgon

Taggad till ny vecka imorgon? inte jag iallfall, har 3 prov, ett so prov på onsdag och nationella prov på tisdag och torsdag i sv, happy face typ..
 
Nänä nu ska jag inte tänka på det onda, kommer nog bli en bra vecka ändå med pållisarna och lite sånt!
Har precis kollat på ponnyakuten på svtplay med mamma och ska gå och lägga mig så jag överhuvud taget kommer upp imorgon, åter står att se ;)
 
Nu ska jag inte babbla, ni får sova gott så hörs vi imorgon, kram

Trännings byxor

Köpte precis ett par trännings byxor till gymmet och idrotten på skolan ;)
Såhär ser dem ut, vi hörs senare när jag kommer hem, kram


Uterit i fina vädret!

Hejhej!
Har precis kommit hem från stallet! Jag och mamma tog ut båda pållisarna på uterit idag, mamma körde blizze och jag red lisa. Endast trav blev det idag och såklart skritt! Dem skötte sig galant och dessutom var det väldigt skönt att rida ut dem just idag då det är så himmla fint väder!
 
Nu ska jag gå och duscha och sen fixa mig för att dra ut på stan med mamsi ;) Myspys!
Vi hörs senare under dagen!
Bild från en tävling i tomellia med Lisa ;)

Godmorgon söndag!

Godmorgon, har precis vaknat och sjungit för min fina mamma idag<3 Hon fyller nämligen år idag. Hon fick lite olika grejer som frukost på sängen ett kort där det står lite rim som hon kommer att få, en grej som jag tyckte bäst om är att jag och mamma ska sticka och shoppa tillsammans i eftermiddag och då fick hon lite pengar ;)
 
Nog med det, ska strax ner och äta lite och sen sticka iväg till stallet och bara gå med mina älsklings pållisar, lisa behöver gå och skritta länge idag eftersom det blev en sjukt lång dag igår + att hon tävlade två klasser så det kan vara skönt för henne att gå lite. Får se om jag tar med blizze, förhoppningsvis gör jag det ;)
Vi hörs senare under dagen, kram

Melodifestivalen

Sitter och äter massa gottis och såklart som alla andra i Sverige kollar jag på melodifestivalen, tänkte bara komma in och säga hej så hörs vi senare, kram


CHIPS, nomnomnom


Lång tävlings dag!

Hej på er!
 
Herre vad lång dag det var idag på tävlingen, kom ungefär dit kl 9 till 4 :( Jaja ska ju inte klaga eftersom det var kul! Har iallfall kommit precis hem och ligger med datan i knät i sängen, så trött!
 
Skrev faktiskt ett inlägg när jag var framme i flyinge men det kom aldrig fram ;( Typiskt blogg.se appen...
Jaja skriver det nu istället!
 
LC: Jag red fram länge och bra, hon kändes perfa i galoppen och allt, så inne på framhoppningen också. Sen helt plötsligt på banan la allt av, helt plötsligt paff liksom så hon stannade en gång på 2 och två gånger på 3 och sen blev jag utesluten.. Jag kom helt bölandes ut och var väldigt besiviken, liksom jag gjorde allt jag kunde men ändå hjälpte det inte. Efter jag hade bölat floder lastade jag henne och så fick hon lite mat och jag för den delen också så jag gick in i kaffeterian, jag, anna, emilia, mamma och pappa och lizette. Där var vi ända tills jag skulle starta LC+5, ca 2 timmar, så drygt!
 
LC+5 Jag var lite mer bestämd denna gången och hade mycket bättre fart, framhoppningen gick väll sådär, då hade jag inte så bra inställning när jag skulle in på banan men det löste sig. När jag kom in på banan vill jag liksom bara komma felfritt och "vinna kampen" över lisa så så blev det också :) Hon stannade på 1 och var påväg att stanna på 2 men där kom vi över, jag fick ett väldigt stort hopp över 2 så jag vände en volt innan 3 men annars kom vi runt banan galant! Så alltså 8 fel.
Lisa & nässlan i transporten ;)
Lisa och jag efter båda klasserna ;)
Kram, vi hörs!

Godnatti

Nu ska jag strax gå och nanna, ska ju upp och tävla imorgon, hihii då måste man vara pigg!
 
Godnatt iallafall, kram!

Dejt med macen<3

Haha visst sa jag att jag skulle blogga? kan ju inte medje att det var något bra jag kommer skriva om men men något blir det iallafall ;)
 
Just nu sitter jag och lyssnar lite på musik och dejtar min fina mac<3 Nä men ska väl gå ner och hämta lite chips så kan dem göra oss sällskap, visst var jag snäll? Herre vad jag är tråkig just nu men skit samma ni får läsa det ändån ;)
Nä nu får jag fortsätta underhålla min data lite så hörs vi lite senare, kram

Start again

 
Tja på er!
Herregud vad jag har längtat efter bloggen, ni anar inte! Ändå varit väldigt skönt att ha haft blogg paus även om jag längtat efter det! Men iallafall nu börjar jag att blogga igen! Kommer blogga helt som vanligt igen och kommer såklart försöka blogga så roligt och så mycket som möjligt!
 
Tänkte skriva ner lite vad som händer nu i helgen så ni har nån uppfattning om vad som händer nu dem närmaste dagarna :)
Nu tänkte ni säkert att jag kommer gå igenom vad som har hänt alla dema månader jag inte har bloggat men nä jag lovar, bara vad som händer i helgen :) Haha dem som antagligen har läst min blogg vet nog att jag brukar hålla värsta långa inlägget men neppi depp det händer inte denna gången :)

 
Imorgon ska jag iväg till flyinge med Lisa och hoppa två klasser, LC och LC+5 ;) Ska bli så himmla kul! Min tränare anna ska följa med mig till tävlingen imorgon för att hjälpa mig lite extra förutom min mamma då ;)
Ska även blogga så mycket som möjligt och ta hand om min lilla andra pållis ;)
På söndag har jag absolut inga planer för dagen, det ända som står på schemat är att sticka till stallet.
 
Efter detta inlägget kommer jag fixa lite inlägg och sådant kul, ni får säkert nåt roligt inlägg ikväll! Haha kommer antagligen ligga hela kvällen och försöka komma på vad jagska skriva om, jag är ju liksom inte inne i blogg rutinerna än ;D
 
Här kommer ett gäng bilder på mina små pållisar och lill skiten killer ;)
Kram

RSS 2.0