Resultat från tävlingen!

Hejsan på er!
Tävlingen idag gick tyvärr dåligt. Framridningen och framhoppningen gick hon klockrent, så grym Lisa va!
Inne på banan bara stängdes allting bara av, galoppen var inte där, hästen var inte med och ryttaren satt bara och sov.. Fick två stopp och sen på hinder nr 6 trillade jag av i hindret och jag fassnade i stigbyglen och Lisa börja springa.. som tur va hände det ingenting och jag kunde slita mig låss så jag hann inte bli släppad i maken vilket var tur! Vi har ju hoppat bättre om man säger så men det är bara att träna, träna och ännu mera träna tills allting sitter, då blir jag och Lisa farliga på tävlingsbanorna, hihii ;)
 
 
Min älskling för några dagar sen :)

Mys i solen!

Kommer snart update!

G L A D P Å S K!

Tjena moss! Har alla haft en grym påsk? Det har iallafall jag haft ;) 
Red min Lisa imorse - inga kommentarer
Det gick helt enkelt inte bra men vi kör på imorgon igen som ingenting har hänt, absolut inte Lisa´s fel det som hände innan, bara jag som får dåligt tålamod när ingenting fungerar och då låser sig Lisa totalt men men somsagt nya tag imorgon! Känner mig grymt taggad! ;)
 
Nu ska jag ta fram tävlings kläderna till imorgon så jag har det framme så jag slipper springa runt i hela huset imorgon bitti kl 7 på morgonen och leta efter kläder, haha, (brukar hända).
 
Tyvärr blev det ingen fotning idag då vi hann inte för att vi skulle på påskmiddag ju men aja mina finisar (Emilia, Julia och mira) kommer imorgon så vi lär väl ta fram kameran då, hehe
 
Nu ska jag ladda inför morgondagen och plocka fram kläder eventuellt fassna i datan men det är en annan histora.. G O D N A T T!

Uppe med tuppen!

Godmorgon på er och glad påsk!
Jag är uppe med tuppen om man säger så, haha ska strax hoppa i stallkläder och dra mig upp till stallet, rida igenom Lisa lite granna till tävlingen imorgon så jag får henne mjuk och fin! Senare efter det ska jag på påsk middag hos min farmor & farfar!

Jag tar med mig kameran upp till stallet så bilder på Lisa får ni sen ;) kramis


Friday!

Tjena min bena! Hoppas ni mår bra? Jag mår jag! Ni fick innan en videoblogg när jag gick med L, piggis var hon den fjanten, hihi
Nu har jag nyss ätit och är proppmätt, haha typical alice typ..
Väntar på att ett program börjar, let´s dance, första programet under säsongen nu, älskar programet så mycket, och nu ska ju både erik segerstedt, oscar zia och maria montazami vara med ;)
 
Gör nothing nu och känner att jag bara tråkar ut er så jag ska väl sluta skriva snart.
Vi hörs lite senare, kramis

Ute & går med min piggelin!


Hoppträningen

Hoppträningen med lisa idag gick jätte bra! Vi gymnastik hoppade bara idag, alltså studs och klockan och så, tycker det är så himla kul! Jag red fram henne länge och väl innan, mycket trav arbete, hon lyssnade finfint! Efter det körde vi att vi skulle hoppa i en solfjäder, Lisa vaknade inte till i början men sen fick vi till det ;) Efter det körde vi klockan om ni vet vad det är, i början hoppade vi bara ett hinder men sen byggde vi på mer och mer, det gick jätte bra och L lyssnade jätte bra! Senare hoppade vi studs, i början gick det dåligt men senare hittade jag hur jag skulle göra ;) Toppen träning, inte bara för att det gick bra utan också att få såna lärorika och jobbiga träningar för det säger jag, DET VAR JOBBIGT, både ryttaren och pållen var trött efter, hhihi
 
Nu ska jag byta om till mys kläder och kolla på film, godnatt för idag så hörs vi imorgon,kramis & natti

Torsdag

Torsdag idag, skönt men inte endå för att då innebär det att lovet är snart slut :( Men aja lever för stunden eller vad? haha det lätt ju bara sämre..
Idag har jag varit iväg med min min familj och anna och ätit på fika ställe, super mys! Efter det åkte vi till hööks och köpte ett par nya tävlings ridbyxor till mig, dem var super snygga faktiskt! Dem var rätt dyra men vi fick 30% rabat då dem var jätte skitiga så vi tvättar dem själv istället ;)
 
Ikväll blir det hoppträning för anna med Lisa, ska bli jätte kul, taggad! På söndag blir det tävling i eslöv med Lisa, en LC, ännu mer taggad!
Måste fota nya bilder, kanske i helgen eller imorgon, vill ju ha fint väder!

Kvällsridpass

Lisa var super fin idag, pigelin var hon dock men annars fin! Skrittade fram henne rätt länge då jag jobbade henne i skritten rätt länge ;) Skritten satt klockrent idag faktiskt, jobbade mycket med åttor och så ;) Traven var super fin i början men sen kom Emilia ut och sen efter det blev hon lite tittig men annars så fin! Galoppen var okej, var inte rikitgt nöjd med galoppen men hon var lugn så jag är lite nöjd ändå med det ;) Red inte sålänge då vi ska hoppträna imorgon, typ 20-30 minuter.
 
Nu sitter jag i soffan vid brasan och bloggar + proppar i mig massa gottis, mys
Ni måste nog hålla med om att jag har bloggat mycket idag, fem inlägg med detta inlägget, super!
Min älsklings solstråle<3

Ändrade planer!

Sticker till pållen nu, ska rida L i paddoken. Mamma hade inte tömkört Lisa imorse utan hon fixade bara stallet så vi sticker dit nu istället, lite kvällsmys!
Vi hörs efter det, kanske videobloggar live på stallet?

Plugget klart!

Nu har jag äntligen pluggat klart, så extremt skönt! Har lite kvar men annars helt klar med det jag kan göra klart!
Mamma har redan varit in the stall och jag blev klar med pluggandet tidigare än förväntat och nu har jag ingenting att göra, har ingen lust att vara med vänner iheller då jag är så himla trött. Ligger nu i min säng och ska kolla film, ändå rätt mysigt, hihi

Solarium för hästar/ponnys?

Solarium för hästar/ponnys? Vad tycker ni om det egentligen? 
Vad jag har hört är det bra och får hästarna att slappna av bättre, mmhh vet inte rikitgt om jag skulle t.e.x ta i Lisa i ett solarium för jag tror inte hon behöver det, tycker dessutom att det är lite överdrivet att ta in hästar i ett solarium, isåfall finns ju massage, men det finns ju hästar som kanske behöver det, vad vet jag?
 
Så vad tycker ni om det? Bra/dåligt?

Hello

Godmorgon världen! Vaknade för en stund sen och ligger fortfarande i min säng, har nyss kollat klart på breaking dawn part two, kollade halva igår och halva idag, så grym den är!
 
Idag händer det inte så mycket, kommer bli en av dem tråkigaste dagarna på lovet, ska plugga massa idag så jag slipper göra det dem andra dagarna ;) Mamma tar därför Lisa idag, hon ska tömköra henne så jag kan ägna min tid till plugg, jippie typ, haha 
 
Ska inte uppehålla er för länge nu, ska äta frukost snart, göra någon god dricka och kolla på en bra film.. önskade att jag kunde säga så men nä jag ska plugga, haha
Kramis!

Gokväll!

Tja på er!
Har precis kollat på världens bästa film, LOL, så grym! Kan kolla på den så himla många gånger men ändå inte bli trött på den, haha
 
Nu ska jag antagligen kolla på breaking dawn 2, har inte sett den än konstigt nog då jag är ett rikitgt fan av twilight, haha
 
Tänker stänga ner bloggen för ikväll så hörs vi imorgon, kramis & natti

5 saker jag inte gillar!

Tänkte köra på en liten "5 saker jag inte gillar" 
 
*Korv, äckligt och bläää
 
*Lärare som man ska få hjälp av på lektionen och har kaffe andedräkt, så äckligt!
 
*Folk som dömer en och inte vet någonting om den egentligen.
 
*När inte Lisa vill som jag vill, då blir det bara pannaakakaaa, haha
 
*När det ska egentligen vara vår och är fortfarande vinter, snö och kallt, typ som nu, det är så jobbigt!
Kramis

Trimning på L

Jag red L (Lisa) i ridhuset innan, gick så sjukligt bra faktiskt för en gångs skull! I början var hon lite jobbig i traven men efter en stund blev hon lugnare och trava på jätte bra! Måste faktiskt säga att traven var faktiskt finast idag om man gemför traven och galoppen så det var kul då jag aldrig rikitgt fått en bra trav! Jag red mycket i serpentiner vilket gick jätte bra! Red inte så länge, ungefär en halv timme. I vänster galopp blir hon lite hoppig typ, haha nä men vi får aldrig till en riktig rund galopp vilket är synd men i höger varvet fick vi till det, hon kändes jätte fin då!
 
Efter stallet stack jag och mamma först till svenska foder och köpte nytt foder till Lisa och även en span med lock på, en blå, hihi
Efter det stack vi till horn bach och köpte lite olika grejer och vi åt även där också!
 
Nu ska jag strax in i duschen och sen ska jag och mamma sticka och köpa massa påsk pynt, hihii
bildbristpåsåstornivå.
 

Tuesday

Godmorgon vänner och ovänner! Har sovit fruktansvärt dåligt inatt, beror helt på att vår värme tog slut igår så det är sjukt kallt i vårt hus nu, haha nä men oljan kommer idag ;)
Idag då? Lisa ska trimmas lite granna, får se om det blir ridhuset eller hemma i paddoken, helst i ridhuset så man slipper bli en isbit, haha
Jag kanske videobloggar i stallet? Får se om det inte är många i stallet isåfall, haha pinsamt då ju ;)
'

Hihi måste bara storm älska denna<3


Lovet börjar bra!

Tja på er! Första lov dagen idag har varit rikitgt mysig! för det första fick jag en lång sov morgon tills min mamie gick in och väckte mig, haha nä men det var ju rätt bra annars skulle jag sova hela dagen. Efter det anmälde mamma mig och Lisa till en tävling på söndag i eslöv, efter den tävlingen blir det lång tävlings vila för Lisa, behövlingt! Efter det fixade jag mig och mamma körde in mig och Mira till emporia så har varit där hela dagen idag, shoppat lite fast mest kollat och sen ätit på vapiano, bästa maten<3
För er som vill veta vad jag handlade kan läsa nu men för er som inte vill det läser inte det, haha
Jag handlade en perfym från hollister, luktar så gott! Och en hals duck från glitter, sjukt snygg är den, har redan en från gina men denna är inte lika stor så denna från glitter är så mycket snyggare än ginas!
 
Lisa behövde en vila idag så det fick hon, mamma fixade stallet till mig idag för att jag inte hade kommit hem från emporia då. 
Idag är det första dagen Blizze inte är på vårt stall, lite sorgligt faktiskt men men ingenting att göra åt :(
 
Nu sitter jag med datorn i knät i soffan, ska kolla på ponnyakuten nu med mamma för vi missa den igår när anna va här och så :) Lite senare ska jag försöka att lägga upp filmen från igår, min mammas mobil knasar sig med videofyme så jag kan inte lägga upp den och sen vill inte mobilen skicka filmen till min mobil, haha så störande!
bildbrist..

sunday

Hejsan!
Idag var jag ju nere på klubben med Lisa och hoppade en LC ;) Jätte kul och super bra träning, bara lite trög väntan men aja skitsamma ;) tänker bara mest säga att jag står i ägo till världens bästa ponny, herre vad hon hoppa idag! Finner inga ord på hur grymt bra det gick! framhoppningen och framridningen gick bra de också, men bästa var på banan ;) Jag gick dock inte felfritt men är sjukt nöjd ändå, gick felfritt i grunden och sen näst sista hindret i omhoppningen vägrade jag ut mig på.. men ändå är det den bästa rundan hittills, kanske inte såg så bra ut men det kändes perfekt!
 
Dagen stuppade ner när jag skulle packa det sista till blizze, lasta in han i transporten och köra iväg han till hans nya hem.. Det gick bra och så, blizze mår bra nu bara lite sorgligt när jag har haft han i ca 7 år nu. Kommer ju typ träffa han några gånger i veckan så känns bra!
 
Nu ska jag dra ner och hjälpa mamma med maten, det blir jag, mamma och anna ikväll hemma hos oss, min bror är i polen och min pappa är med sina vänner så så blir det ikväll! Film från rundan kommer lite senare ikväll eller imorgon, ha en bra kväll!
Kommer alltid älska dig, finner inga ord hur underbar du är världens bästa ponny, forever and ever<3
 

På väg till klubben

Godmorgon! Just nu sitter jag i bilen med mamma och är på väg till klubben för klubb tävling med min stjärna, som jag sa igår ;)
Vi hoppar bara en LC så det ska nog inte ta så himla lång tid, film kommer ikväll, kramis!


Morgon dagens planer

Imorgon har jag fyllt upp hela dagen, lite roliga grejer och lite tråkiga grejer.
Först ska jag upp till klubben med Lisa, hoppa en LC, hoppar mest det för träningens skull, känna var jag har henne, speciellt med pelhamet ;) Efter det ska jag hem till stallet igen, fixa i stallet och lämna och hämta Blizze och hans grejer och sen lämna han på hans nya ställe, tråkigt men fruktansvärt sant...
Kvällen spenderas med att gråta o gråta för att Blizze inte är min längre eller att jag kan kalla han min..<3
 
Nu kom precis några vänner till oss och här sitter jag i mys kläder och visste inte alls att dem skulle komma, opsii, haha
kramis

lalalala

Tjenixen! Jag tänkte börja med att säga att jag suger på att uppdatera och jag tänker inte säga att jag lovar er att jag uppdaterar för det gör jag aldrig så nu säger jag hej och låtsas att jag har uppdaterat så sjukt mycket, hehe fast nä ..
Idag är det lördag och äntligen påsklov, eller chicken holiday, haha 
Är så sjukt glad över att vi har så sjukt lite läxor nu.... wrong wrong wrong. Har ungefär 6 stycken läxor över lovet, liksom stora också, det är det ända lärarna gör, ger ut läxor! Men hoppas att jag inte bara gör det utan jag ska vara med massa kååååmpisar och vara hos dem jag älskar allra mest, mina ponnisar<3
Just nu gör jag inte mycket, tänker över lite att man ska egentligen inte sticka till stallet på morgonen på helger för då har man nothing to do resten av dagen. störigt, precis så jag känner nu, haha
Imorse tränade jag med Lisa för anna, tredje gången jag tränar för anna denna vecka nu, haha
Det har hänt så mycket på dessa dagarna jag inte har bloggat, anledningen till att jag inte bloggar men så är det, Lisa får gå på pelham bett nu, hate it! Men hon är så himla stark nu så det är det ända man kan göra åt det tyvärr. Fast nu börjar jag gilla det mycket bättre då hon gick så sjukt bra på det idag och igår och i torsdes, vi tänker dessutom rida på det nu tills hon lugnar ner sig ;)
Martin körde med vagnen med Blizze idag och det gick grymt bra! Lite sorgligt att Blizze åker imorgon bara.. Eftersom jag inte har bloggat så vet ni ju inte när Blizze åker till nya ägaren men nu vet ni. Blir lite fundersam över mig själv nu att jag inte fäller tårar över detta nu, dem senaste månaderna när vi har pratat och tatt upp ämnet om det har jag gråtit o gråtit o gråtit konstant men när det väl händer vet jag att han kommer få det så himla bra där + att jag kommer få rida honom exakt när jag vill.
 
Så så var det med det, hatar att skriva så långa och tråkiga inlägg och inte kunna utvärdera min ridpass men så är det! Bloggar lite senare om mina planer och så imorgon, kramis
Bild från idag från träningen, haha ser ni Lisa´s korta och inte så snygga mann? haha vi råkade klippa lite fel så vi fick klippa bort resten också ..

Update

Ja ni, uppdatering vore bra men tyvärr suger jag på det, haha Tja på er, hur mår ni då? Jag mår bra jag!
Igår orkade jag verkligen inte blogga alls, hann dessutom inte heller! Dagen såg ut som så här, skola och sen åkte jag hem, åkte till stallet, fixade i stallet, pussa på mina två gosingar och sen masserade mamma Lisa, Blizze fick vila. Senare gick jag och Mira till Emilias kalas för att hon fyllde tonåringen igår min lille plutt, haha
Det var jätte kul faktiskt ;)
Efter kalaset stack jag hem så kom Linnea hem till mig och vi sovde över till idag, extra mycket myys! 
Idag blev det ingen skola för min del då det var snö storm och vi inte kunde ta oss till skolan så det var bra, och såklart lovade jag mina föräldrar att plugga under dagen med Linnea men det gick åt h*l*v*t*e då vi bara åt, sov och kolla på film, haha
Nu har hon precis åkt hem och jag sitter och kollar på film och bloggar. Jag är stall fri idag vilket jag verkligen inte vill men mamma körde till stallet efter jobbet direkt och jag hade ingen chans att sticka till stallet, haha
Mamma gick med båda hästarna ut på en runda och fixade stallet. Imorgon ska jag antagligen rida båda två, längtar (har ju inte ridit på två dagar,hehe).
Två bilder från idag, mysigt hade vi idag!

Movie time!

Nöjd med rundan, ska inte säga så mycket mer än att jag har en tillfällig videofyme nu för att jag har glömt lösenord på den andra, haha typical Alice Sjölin, typ ;)

 


Resultatet

Tjenare, Idag gick det faktiskt sjukt bra för engångs skull ;) 
Det gick snabbt och lätt, in och ut typ, haha
LDn: gick riktigt bra, vi tog ju bara denna rundan idag men det var faktsikt helt perfekt! På framridningen och framhoppningen kändes hon super, lyssna hela tiden, bra tempo, hoppade super och allt! Inne på banan fick jag först super bra fart men efter ett tag gick det inte så fort så hon travhoppade vissa hinder men annars bra, nöjd faktiskt! Liten ryttarmiss på slutet därav ett stopp så 4 fel men annar super fin! Så jag är så glad för min pålleplutt idag!
 
Efter tävlingen åkte vi såklart hem med Lisa, hon fick gå ut i hagen igen och vi fixade allt och så, mockade och fixade, sen tog vi blizze och åkte till ridhuset där han ska stå och släppte han och lilla shettisen i en stor box där dem kommer stå sen för att dem kommer stå i samma box dem två men den är ju jätte stor så det gick super bra ;)
 
Nu är jag sjukt trött, helt sjukt, så ska gå in i duschen nu och sen bara typ dö, haha
Movie time lite senare, så får ni se lite ;)
Sötnosen från idag, pluttis

Jag säljer min andra halva...

Inlägget jag själv har väntat på att skriva, inlägget jag själv har bestämt att skriva nu, sitter och gråter nu, inte kul alls! Jag går rätt på sak nu.. Jag ska nu lämna över min ena halva till nån annan som ska få ta över han, ha lika många lyckliga år eller mer än vad jag hade, jag hade hoppats på mer men någon gång tar en saga slut och det gör den nu.. Jag älskar denna hästen sjukt mycket, finns ingen jag hellre vill ha en den här hästen, Blizze<3 Den finaste någonsin, någon gång måste jag själv ta steget över och tänka lite.. Blizze är en fin häst med ett stort gått hjärta som inte bara kan stå i hagen för min skull, det går inte, jag måste välja, ta ett beslut, det är jobbigt men jag klarar det, det är inte så att jag inte älskar denna ponnyn, det gör jag, jag älskar han mycket, mycket, men när jag köpte Lisa och skulle ta steget från att bara rida hemma och istället vara på tävlingsbanerna fick jag välja, Blizze mår inte bra att bara vara hemma på stallet och inte hinnas ridas när jag är och tävlar med Lisa, eller på vardagarna att han bara ska stå där som ingenting fastän hur myckt jag än älskar honom. 
Igår var jag, min tränare och mamma tillsammans med Blizze på det stället han ska stå på, han släpptes med en liten shettis som är ung ponny och det gick bra, mycket bra! Det stället han kommer stå på är hos en tjej som har två små barn som älskar att rida och älskar faktiskt min ponny, hon tjejen har två hästar till men dem är ung ponny och ung häst och dem barnen kan inte rida dem, hon tjejen äger inte gården utan dem står uppstallade där också men hon bor alldeles intill stallet, där Blizze kommer stå är även det stället jag rider med Lisa när det är kallt, alltså i ridhuset. Jag kan hälsa på när jag vill, rida när jag vill och det är så, så nära så jag kan komma dit. Jag saknar han redan fastän han inte har flyttat än.. 
 
Vi ska dit imorgon med honom för att släppa hennes lilla ponny och blizze igen och sen antagligen någon gång i veckan flyttar vi dit honom med alla hans grejer och sånt. Men antagligen slutet av veckan, vi ska såklart ta det i lugnt tempo.
Men det är absolut inte slut med honom i bloggen utan jag kommer skriva om hur han mår och lite sånt då vi har kontakt med henne och så, sen kommer jag antagligen träffa blizze många gånger i veckan eftersom det är så himla nära.
Min alldeles egna älsklings Blizze, och min egna solstråle och min ena halva av mitt hjärta, jag älskar dig världens finaste ponny<3

Lisa idag!

Idag gick Lisa rikitgt bra tyckte jag, jag red henne självklart på hacket idag igen, imorgon med. Hon känns faktiskt sjukt bra på det nu! Iallafall gick det skit bra idag, jag körde mest igenom henne inför tävlingen imorgon, skritt, trav och galopp that´s it. Jag gjorde inget annorlunda bara helt vanligt, hon kändes fin i sin form och gick helt bara på helt enkelt!
 
Nu ka jag strax gå ut i trädgården, ta macen och en drick yougort med ut och skriva ett tidinställt, ett måste!

Saturday

Godmorgon saturday! Ska strax äta frukost men tänkte skriva till er lite först! Idag står det på schemat.. the stall, hästarna ska ridas, boxarna ska mockas, hö påsar ska fyllas. Så jag har lite på schemat idag iallafall, kan ju inte påstå att det är mycket men lite ;)
 
Från mitt fönster idag, härligt väder ute!

New tag!

Godmorgon super fredag! Hur mår ni, jag mår bättre, mycket bättre
Är frisk och så och har äntligen börjat school again, mindre bra men men.. gjorde mitt nationella och mitt so prov, kändes bra, mycket bra, kanske inte med matte nationella men so provet kändes bra, sjukt stolt över mig själv med det, får se om resultatet var bra men det kändes så bra iallafall!
hästarna då? dem mår bra, så bra! hoppträning igår med lisisen, gick så sjukt grymt faktsikt, vi hoppade ina höjder utan bara räcke, utan markbom också, jag tycker att det är så sjukt kul att hoppa utan markbom, känns super bra då lisa får bättre hoppteknik. lovisa red min kille igår, det gick bra det med!
på söndag blir det tävling, i vellinge, ska bli grymt kul! Tar bara en LD med Lisa, plain and simple. Lisa ska bli hoppad med hackamoret då också så får vi se hur de går, igår gick de iallafall bra ;)
 
Idag var det lungn dag, studie dag, my parents slutar work strax så vi ska sticka till the stall då, blizze ska släppas med en liten shettis, ung häst faktiskt! spännande.. Lisa ska får gå idag tror jag, bara traska ungefär.
New tag eller vad säger ni?

Snyggis grejer från hööks

Tittade in på hööks precis och såg dema här snyggis grejerna, finns ju mycket mer snygga grejer men det här är någonting iallafall ;)
Dema ridbyxor har sån sjukt grym modell, finns även i röd också ;)
Vet inte riktigt om detta är snyggt eller inte men älskar det på något sätt ändå, haha
Finns många olika färger men valde denna, riktig snygg, ska flörta med min mamma om att ta hem den, haha

Snart mello

Sitter i soffan just nu med macen i knäet, ätit kvällsmat precis också! Snart mello, så taggad, haha
Måste faktsikt erkänna att jag har varit riktigt dålig på att kolla på det, har typ kollat lite extra på ulrik, anton, sean och alla dem som är bra men man kan ju inte säga att alla är bra, haha knappast
 
Ska ladda med lite gottis och lite alvedon så klarar jag mig, hihi

Lördag

3 dagar utan bloggning, sånt händer ibland när man har lagt med 40 graders feber i 2 och en halv dag, inte kul alls! Jag orkade verkligen inte uppdatera och dessutom ville jag inte tråka ut er med no häst relaterade inlägg!
Blizze har fått vila några dagar nu, idag körde emilias pappa blizze med vagn (han brukar göra det på lördagar). Lisa blev longerad av mamma idag, hon tog på det vanliga bettet istället, hon hade lägt i munnen men hållde fortfarande på i munnen så vi får se vad det blir av med det här, det gick iallafall kanon bra!
 
Jag mår lite bättre nu, hoppas febern släpper helt nu. Egentligen skulle jag till Torns med Lisa idag, hoppa en LD bara för att känna av henne lite granna men blev sjuk, i torsdags skulle jag hoppträna med Lisa med hachamoret, det sket sig där också då redan tordags morgon blev sjuk!
Kramisar

Nu: pluggis

Nu har jag nyss ätit kvälls mat och duschat och så, orkar egentligen inte plugga nu men är så smått tvungen då jag både har prov imorgon och äckel gloser i franska, weehååå...
 
Får väll sätta igång nu, eller inte, haha helt extremt super konstigt och onödigt inlägg men var ju tvungen till att uppdatera nu när jag har tid, eller inte men skit blää på plugg!!!!
Hahhaha storm älska denna bilden!

Sadelmakaren

Tjenixen!
 
idag har det varit samma dåliga update, tyvärr men har verkligen inte tiden just nu att skriva massa inlägg mer än ett. Jag gjorde en videobloggning innan jag skulle sticka iväg till stallet men den las aldrig upp ;(
Iallafall så stack jag till sadelmakaren idag med Lisa för att prova ut en ny sadel eller stoppa om sadeln! Jag red Lisa där vilket var mycket praktiskt då jag sen slapp rida henne hemma på stallet sen ;) Sadelmakaren var super bra tyckte jag och vår sadel är ju inte så bra så att man kan stoppa om den så vi får se om det blir någon ny sadel eller inte. Den satt iallafall super fint på Lisa och hon trivdes bra i den ;) När jag red i dems paddok red jag ju inte så intensivt då vi testade sadeln och så men jag red endå ganska länge för att se om den verkligen passa vilket den gjorde ;) Lisisen var super snygg i alla gångarter idag vilket jag är väldigt nöjd över eftersom det är tredje dagen jag rider på hackamoret! Hon trivs så himla bra med det och även jag så det känns som Lisa alltid har ridit på de men det har hon absolut inte så jag är super glad för det!
 
Blizze hade vi inte orken med att rida idag, vi kom hem rätt sent till stallet också så vi orkade riktigt inte! 
 
Nu ska jag snabbt in i duschen, slänga på mig pyamasen och plugga + äta, typ min kväll, haha

Tisdag 3/5

Hejsan, bra med er? Med mig är det super duper bra! Ingen bloggning igår tyvärr då jag hade absolut ingenting att skriva om så därför behöver inte ni lida för det...
 
Jag ser ut som en eskimå och pratar som en kärring men det bjuder jag på... ;) Ni kanske inte hörde så mycket i videobloggningen men Lisa var finfin idag! Efter ridpasset skrittade jag ut med Elli och Olle i finfina vädret! Super!
Ni får nog lite bloggning efter när jag har pluggat men vi får helt enkelt se! Kram

@ponnyakuten

Kollar ponnyakuten just nu, detta avsnittet var inte så bra tyckte jag faktiskt! Förra avsnittet var bättre tyckte jag iallafall ;) Dem fick träna för Lisen bratt fredricson ;) Hon verkade faktiskt rätt bra tränare ;) Något jag inte gillar med ponnyakuten det är när dem inte visar alla 8 barn lika mycket med sina hästar, jätte störigt! man vill ju följa allas problem!
 
Imorgon är det skola igen, uschhaaa! Imorgon blir det stall bort för min del, mamma ska tömköra båda hästarna tror jag för att jag ska vara lite med maja och Mira imorgon, ska bli kul men jag vill ju såklart sticka till my lovers men nårgongång får man välja bort det!
 
Jag säger godnatt till bloggen nu, har inget mer att skriva så godnatt så hörs vi om några timmar igen, haha fast imorgon ;)
Bildbristpåbilder..

Städat mitt rum!

Har städat och lite sånt hela dagen, eller nästan typ 2 timmar men men. Fint blev det iallafall! Någonting jag gjorde var att rensa och flytta lite grejer i min hylla så jag får plats med mina priser! Sen fixade jag mina rosetter fint under Lisas tavla och under Blizzes tavla, blev faktiskt nöjd! Sen dammsugade jag också såklart!
Såhär ser det ut ;)

Dagens ridpass-Lisa

Hejsan i fina vädret! här nere i lilla mölleberga är det fint fint väder ska jag säga, 9+, weehååå!
Hoppas det är fint väder hemma hos er också!
Idag gick det inte så bra när jag red Lisa men som tur va blev det bra ändå! Jo det var såhär att jag började rida med ett annat bett idag och så som vi har gjort några dagar nu så satte jag på inspänningen i yter men sen när jag skulle ta av inspänningen då jag ville trava lite över bommar och ha utan inspänningen blev Lisa helt plötsligt jätte konstig, hållde på med hela huvudet och var helt irriterande och såklart hoppade jag av och ville byta bett till det andra bettet men först ville vi kolla i munnen om hon hade ont någonstans eller hade sår eller nåt liknande. Det var tur att vi kollade då hon hade lite sår på tungan, min pluttis ;( Vi gick in med Lisa och tog tempen och kollade om hon hade feber för vi trodde först att det var en förkylnings blåsa men hon hade ingen feber som tur är ;) Så istället tog vi hackamoret och satte på henne och jag red lite granna med det och det gick så sjukt bra! Hon lyssnade och var super nöjd och såg jätte glad ut och man såg också att hon var lite lättad av att inte ha ett bett i munnen som gjorde ont!
Blizze då? Han gick super bra med Lovisa och Lovisa galopperade till och med på han idag, både med lina och utan lina, super duktiga båda två!
 
Nu ska vi somsagt rida Lisa med hackamoret några dagar tills såret i munnen har läckt, ska ju tävla i helgen så vi får se om det går bra att rida med hackamoret på träningen på torsdag, åter står att se!
 
Nu ska jag byta om och ska fråga om mira vill gå ut och fota i det fina vädret och om hon vill det får ni bilder senare!

godmorgon söndag!

Godmorgon, redan söndag idag och liksom skola imorgon igen, kul..
Men det var verkligen inte det jag skulle säga utan jag skulle mest säga godmorgon och hoppas ni har det bra + min lilla plan för dagen ;)
Nu ska jag snart gå ner och äta frukost och sedan dra vidare till stallet, rida Lisa och sånt därra ;) Efter det trodde jag att jag kunde bara göra nothing hela dagen vila ut mig då jag känner ingenting för att vara med vänner men det gick helt åt skogen... PANG!! haha nä men mina föräldrar ska städa hela huset idag så antagligen blir jag tvingad att städa jag me .. ;(
 
Vi hörs later on!

Melodifestivalen

Vad ska man säga? Bara Anton som var bra ju och Erik och tone men ingen annan, sjukt att han typ robin kom vidare, han var as dålig!

Har iallafall precis kollat på det ;) Är rätt döende så ska väll snart hoppa i säng!
Imorgon ska jag sticka till stallet kl 11 för att rida Lisisen, Lovisa ska rida Blizze ;)
Efter det ska jag hem och göra nothing eller det var tänkt så men mina föräldrar ska städa hela huset imorgon så jag kan ju glömma den idéen, haha

Vi hörs imorgon igen och ska försöka klämma in lite mer inlägg imorgon än idag! Godnatt!


Update

Hejsan på er! Idag är det lördag för er som inte visste det, haha
Ni har nog också redan upptäckt att jag inte har bloggat idag va? Helt mitt fel ska jag säga, har varit helt upptagen hela dagen!
Idag åkte jag till högevalls badet i lund med min pappa, mira, julia och emilia, hennes syrra och hennes mamma! Super kul verkligen! Sen har jag varit på ett cafe med familjen, varit på årsmötet på klubben och vann lite priser, thihi! Vandrings pris i LD ;) Det som är kul med att vinna i LD är att då vet man att man vann för att ha ridit snyggast och jag har typ vunnit 3 gånger, haha
Efter årsmötet stack jag och pappa till mammas vänner och åt där (mamma var redan där då hon skulle vara där idag). 
Nu sitter jag och bloggar för er och ska snart ta fram lite chips och så då mina föräldrar sa åt mig det, haha
PRISERNA! Gaahhhh, super kul!

Dagens ridpass 1/3

Hejsan svejsan på er!

Slängde upp en videoblogg nu om dagens ridpass, hann inte att blogga så fick bli så ;( Nu är det ju så att om man heter Alice och suger på videobloggar så filmar jag inte mig själv utan mitt vackra golv, haha

Nu måpste jag sticka, brottom!

Kram och ha en fin fredag kväll!


RSS 2.0