Life i so great!

Idag är det så härligt väder ute, eller det var, nu är det bara mörkt men ändå, finfint var det iallafall! Och det räckte heller inte med att det var fint utan det var varmt också. So great! Man mår själv mycket bättre när vädret blir fint!
Hade en super kul kväll igår med mina fina vänner, därför ingen bloggning. Idag åkte tjejerna hem vid ungefär 15 tiden, efter det åt jag och sen drog vidare till stallet! När vi kom dit stod alla ponnisar utan täcke, så mysigt!
Efter tävlingen igår bestämde vi att ta hem Lisa hem till oss idag och rida där ;) Vilket vi gjorde då det är fina vägar hemma hos oss ;) Så mysigt var det och det tyckte lisa också, örona framåt hela tiden och tyckte det var så kul, lilla snuttan ;)
Mycket pigg var hon men lät henne vara det ;)
Det var jätte härligt att det var så himla fint väder idag när vi skulle rida ut, SO GREAT!
Bilderna från idag, min finaste älskling, bästa någonsin!
Min finis doggis låg och solade i trädgården idag, haha sötnos!

Kommentarer
Postat av: Stina

Oh var har du hittat dom fina ridvägarna? Står själv i stora mölleberga med min ponny <3 och har inte hittat några bra runder att rida ut på. Bara en massa asfalt :/

Ps. Äääälskar din blogg!!!!!
Du är bäst kram

Svar: Hejsan! Det finns lite granna ridvägar precis utan för mitt hus typ? Det finns en väg (grusväg) och sen ska man upp på en backe och sen finns det en stor gräs ridvolt och sen rider man ner vid en annan grus väg där man både kan skritta, trava och galoppera ;)Tack så himla mycket att du gillar bloggen!
Kramis!
Alice Sjölin

2013-04-02 @ 21:34:18
Postat av: Anonym

Åhh oki! Måste man be bonden om lov eller det är bara att rida där? Låter ju heeeelt underbart med lite grusvägar. Lucy älskar att galoppa på grusisar :D :D :D

Kramis

Svar: Hej! När vi hade flyttat hit frågade vi bonden såklart om man fick rida där och de fick vi ;) Ja det var det också!Kramis
Alice Sjölin

2013-04-03 @ 10:57:41
Postat av: Sofie Johannesson

Hej!
Grusvägen du red på ( jag red den stora mörka hästen som du mötte när du red hemåt) är privat mark. Likaså "gräsvolten" man kan rida på är. Utan tillstånd av markägaren är det inte tillåtet att rida där. Vet inte riktigt vilken bonde du har frågat om tillstånd? Men du har inte pratat med rätt. Antar att det är Emma som har berättat för dig om att man kan rida uppe på backen? Du är

Svar: Hej! När vi flyttade hit frågade vi en bonde var vi kunde rida och inte kunde rida så vi har faktiskt frågat! Emma har inte berättat för mig utan vi frågade direkt! Annars skulle vi såklart inte rida på nån annans mark!
Alice Sjölin

2013-04-04 @ 13:26:04
Postat av: Anonym

Du är hemskt välkommen att knacka på eller ringa till Curt (min morfar) och höra om det är ok att rida där. Han kommer garanterat säga att det är inga problem. Bara till att rida var du vill! Men tänk till nästa gång att höra med markägaren om det är ok att rida på deras mark. Finns några surbupper här omkring som absolut inte gillar att få sina åkrar nertrampade av hästarnas hovar.

Ha det bäst!

Sofie Johannesson

Svar: Hejsan! Vi har frågat faktiskt fast inte din morfar utan en annan bonde (vi har bara ridit på den bondes mark). Men tack ändå för tipset!
Tack, själv!
Alice Sjölin

2013-04-04 @ 13:30:17
Postat av: Sofie

Hej.
Markvägen där vi möttes plus baken och gräsvolten är morfars mark. Grusvägen som är utanför ert hus r Ingvars antar att det är honom ni pratat med?
Var där inte desutom trådar uppe nere vid våra hagar när ni gick igenom där?

Mvh
Sofie


Svar: Hejsan! Aha, Vi pratade med Ingvar och frågade varit vi kunde rida. Han sa till oss att vi kunde rida där och att det var allemansrättens och korts väg. Vi skulle aldrig rida på nån annans väg utan lov. Men eftersom han sa så trodde vi det. Vi ska fråga din morfar nästa gång! Tack för att du säger det!

Mvh Alice
Alice Sjölin

2013-04-04 @ 19:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0